Επιλογή Σελίδας

Υλικά

  • 3-4 μικρές μελιτζάνες αργίτικες, κομμένες σε μεγάλους κύβους τηγανισμένες η ψητές στο φούρνο.
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 200γρ χοιρινό καβουρμά Λήμνου
  • 1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας
  • 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • ½ κουταλάκι κύμινο
  • 1 κουταλάκι μαντζουράνα
  • ½ κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Αλάτι πιπέρι

Σε μια κατσαρόλα βάζετε την μελιτζάνα τον καβουρμά τον πελτέ και το σκόρδο και τα γυρνάτε για 1 λεπτό. Προσθέτετε τα ντοματίνια και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 15-20 λεπτά, προσθέτοντας 1 φλιτζάνι νερό. Προς το τέλος πασπαλίζετε με το κύμινο, την μαντζουράνα και τον μαϊντανό. Αφήνετε το φαγητό να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και σερβίρετε. Μπορείτε να το συνοδέψετε με φλωμάρι Λήμνου και καλαθάκι ΣΤΑΦΥΛΗΣ.