Επιλογή Σελίδας
Υλικά
  • 1 διπλό παξιμαδι κρίθινο
  • 2 – 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες
  • 3 – 4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σουπ. τριμμένη φέτα ΠΟΠ Λημνου
  • 1/2 κουτ. γλυκ. Ρίγανη, θυμάρι Λημνου
  • αλάτι κάπαρη

Βρέχετε τον ντάκο ελαφρά με λίγο νερό

Ψιλοκόβετε την ντομάτα

Ραντίζετε τον ντάκο με το μισό ελαιόλαδο και λίγο αλάτιι

Βάζετε από πάνω την ντομάτα

βάλετε τη φέτα τρίβοντας την στον τρίφτη.
Πασπαλίζετε με το αλάτι και τη ρίγανη και το θυμαρι

Ραντίζετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρετε

Ο ντάκος μπορεί να χρησιμεύσει ως κυρίως πιάτο. Εχει όλα τα απαραίτητα συστατικά ενός πλήρους γεύματος και δεν χρειάζεται συμπληρωματικό φαγητό.

Σχετικά Προϊόντα